hoveniersbedrijf in Haarlem
Buiten in beeld

De basis van uw buitenruimte: het tuinontwerp

U staat in uw tuin en ziet een lap grond. Wij zien zoveel meer dan dat. Onze groene vingers beginnen spontaan te jeuken als we een tuin betreden waar vrijwel niets (meer) mee is gedaan. Zonde, want er zijn zoveel mogelijkheden met groenvoorziening. Ons hoveniersbedrijf begint graag bij de basis: een uniek tuinontwerp voor uw buitenruimte.
 

tuinontwerp

Ontwerp en advies van onze hoveniers uit Haarlem

Neem met ons plaats aan de tekentafel en deel uw wensen en ideeën over het ontwerp van uw tuin. Uiteraard zitten wij ook vol met creatieve ingevingen die we graag met u delen. We geven u inspiratie aan de hand van voorbeeldtuinen en geven u advies wat de mogelijkheden zijn met uw buitenruimte. Met een goed ontwerp leggen we de basis voor een tuin waarvan u jaren plezier heeft.


Advies op elk tuingebied

Onze ruime ervaring zetten we in om u van toegespitst advies te voorzien. Niet alleen voor een nieuw tuinontwerp, maar ook voor de complete aanleg en het periodieke onderhoud van uw tuin.


Vrijblijvend gesprek

Aan de hand van een inventarisatie van uw wensen, bespreken wij de mogelijkheden en bieden we u een vrijblijvende offerte aan.