Gezegend met groen 

Wilt u een offerte?

Tuinaanleg in Haarlem en omstreken

Hoveniersbedrijf Aarts uit Haarlem neemt elke tuin op de schop. Van een kleine voortuin maken we een weldadige entree en van de grootste binnenplaatsen een sfeervolle plek om samen te komen. Wij zijn gespecialiseerd in advies, ontwerp en tuinaanleg voor de zakelijke markt. Wat kunnen onze hoveniers voor u betekenen?

Tuinaanleg voor bedrijven 

Een representatieve buitenruimte is het visitekaartje van uw bedrijf. Met een mooie buitenruimte laat u een positieve indruk achter bij uw bezoekers. Een goed verzorgde bedrijfstuin wekt vertrouwen en draagt bij aan het beeld dat uw onderneming naar buiten brengt.

Eigen ideeën of ontwerp op maat

Het tuinontwerp kunt u volledig aan ons overlaten, maar het is natuurlijk ook mogelijk om uw ideeën aan ons voor te leggen. Wij maken dan op basis van uw wensen een passend ontwerp. Heeft u al een plan van een tuinarchitect klaarliggen? Ook op basis daarvan gaan we voor u aan het werk.

Groenvoorzieningen 

Onze hoveniers verzorgen ook de aanleg van groenvoorzieningen voor verenigingen van eigenaren, instellingen, hotels en openbaar groen. We denken met u mee en geven u advies over voor de buitenruimte en daarvoor geschikte beplanting. Aan de hand van uw wensen, tekeningen of bestekken stellen we een overzichtelijke offerte op. Hierin staan de werkzaamheden, te gebruiken materialen en te werken uren gespecificeerd omschreven.

Vraag een vrijblijvende offerte op

Tuinaanleg voor particulieren

Hoe groot of klein uw tuin ook is, het is fijn dat u een buitenruimte hebt om - met name in de zomer - te vertoeven. Een plek waar u even kunt ontspannen en de kinderen ongestoord kunnen spelen. Haalt u al alles uit uw tuin? Of overweegt u al tijden de tuin op de schop te nemen, maar komt het er door gebrek aan tijd maar niet van? Onze hoveniers gaan graag bij u aan de slag. Voor advies, ontwerp en de complete aanleg of renovatie van (een deel van) uw tuin schakelt u ons hoveniersbedrijf uit Haarlem in.

Wij verzorgen onder meer de aanleg of plaatsing van:
  • Borders
  • Gazons
  • Vijvers
  • Afrasteringen (schuttingen, hagen en muren)
  • Bestratingen in allerlei vormen
  • Beplanting
  • Bomen
  • Tuinhuisjes, schuren
  • Tuinverlichting
Tuin laten aanleggen?

Projecten tuinaanleg